QUÈ ÉS WELLNESS?

A l’Espai wellness trobareu serveis exclusius perquè completeu el vostre dia d’esport i cuideu de la vostra salut i benestar.

Aquests serveis són: massatges bioenergètics, mesoteràpia virtual, tractaments facials i corporals, depilació amb cera calenta a baixa temperatura, massatges vitals, pílings i Reiki Usui Tibetà.

SERVEIS WELLNESS?

MASSATGE BIOENERGÈTIC

El massatge bioenergètic és una invitació a estar present i restablir l’equilibri intern. Et permet reconèixer i alliberar tensions corporals, mentals i emocionals. Deixar-te portar per gaudir del diàleg físic i energètic entre tu i el terapeuta. En aquest massatge, des de la relaxació profunda i l’acompanyament, accedeixes

MASSATGE VITAL CORPORAL
RELAXANT-ANTIESTRÈS

Aquest massatge creat amb la fusió de diverses tècniques orientals i occidentals et farà relaxar i eliminar l’estrès acumulat. És una teràpia manual destinada a millorar el benestar de la persona, ja que el seu màxim objectiu és augmentar la producció d’endorfines del nostre cos.

MESOTERÀPIA VIRTUAL

La Mesoteràpia Virtual és un tractament que va sorgir buscant una alternativa a la mateixa mesoteràpia. És a dir, aconseguir el pas d’actius a la dermis sense haver d’utilitzar agulles. Aquesta tècnica permet, mitjançant l’emissió d’un corrent de baixa intensitat, augmentar la permeabilitat de pell i aconseguir el pas dels actius a la dermis de forma gradual.

El que aconseguirem amb aquest tractament és equilibrar, proporcionar densitat a la pell, donar volum, remodelar i suavitzar la pell.

PÍLING CORPORAL I FACIAL

El píling consisteix en l’aplicació de procediments químics o físics amb l’objectiu de millorar l’aparença de la pell, mitjançant la destrucció de teixits, per permetre la creació de noves capes de la dermis i l’epidermis. El píling serveix per tractar diverses lesions cutànies que es produeixen per diferents causes, com cicatrius moderades derivades de l’acne, taques, arrugues, aqueratosis solars i lentígens facials.

TRACTAMENTS FACIALS

Amb els tractaments facials que t’oferim no només podràs rejovenir l’expressió facial sinó que la podràs embellir acabant amb les molestes arrugues, retornant brillantor i recuperant volum.

Deixa’t assessorar pels nostres professionals i llueix el teu millor rostre.

TRACTAMENTS CORPORALS

Els tractaments corporals són una manera de cuidar el teu cos sense cirurgia. Generalment s’opta per aquesta opció per millorar la silueta o tractar els problemes de cel·lulitis, adipositat localitzada i flacciditat, encara que també són la millor manera d’alliberar el cos de l’estrès.

DEPILACIÓ CERA CALENTA BAIXA TEMPERATURA

La cera calenta de baixa temperatura és el sistema de depilació a la cera més tradicional. La cera calenta ofereix màxima efectivitat fins al borrissol més rebel perquè permet una obertura total dels porus. A causa de la baixa temperatura, és ideal per a zones més sensibles com aixelles, engonals i rostre, permetent una arrencada total del pèl.

REIKI USUI TIBETÀ

El Reiki Usui Tibetà és una pràctica de sanació espiritual que actua sobre el nostre sistema energètic, ajudant-nos a recuperar la nostra balança i que funciona a tots els nivells (físic, mental, emocional, espiritual i, fins i tot, social).

QUÈ ÉS FISIOTERÀPIA?

El servei de fisioteràpia està orientat a tractar, recuperar i prevenir lesions derivades tant de l’activitat esportiva com de la vida laboral i familiar.

Els tractaments més habituals són els de contractures així com d’altres problemes musculars de l’esquena.

Però també tractaments de readaptació esportiva, recuperació de lesions, rehabilitació per problemes neurològics o correcció postural, entre d’altres.

Les tècniques emprades més habituals inclouen manipulacions, mobilitzacions, estiraments o punció seca.

SERVEIS FISIOTERÀPIA

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

La Fisioteràpia Esportiva va dirigida a totes aquelles persones que realitzen una pràctica esportiva de forma regular. Els esportistes sotmeten les estructures de l’aparell locomotor a certs riscos, això comporta que augmentin les possibilitats de lesió.

FISIOTERÀPIA EN TRAUMATOLOGIA

La fisioteràpia traumatològica és una àrea especialitzada dins de la fisioteràpia que se centra en l’avaluació, diagnòstic i tractament de lesions musculars-esquelètiques. Aquestes es produeixen en articulacions, músculs, ossos, teixits tous o dels nervis. La traumatologia va ser un dels primers camps que es va desenvolupar a la fisioteràpia, i cada vegada està més demostrada la seva importància per a la rehabilitació del pacient.

READAPTACIÓ A L’ESPORT

L’objectiu de la readaptació esportiva és aconseguir que el pacient o esportista torni a dur a terme l’activitat física de manera més ràpida i òptima després de patir una lesió. Una altra funció és treballar per evitar recaigudes i prevenir possibles lesions futures, estudiant les zones de risc. A més, s’ha de considerar també la dimensió psicològica de la lesió i preparar a l’esportista des del punt de vista mental perquè pugui tornar amb seguretat i confiança al seu esport.

FISIOTERÀPIA LABORAL

El principal paper del fisioterapeuta en el camp laboral consisteix a reduir la incidència i la severitat dels problemes musculoesquelètics ocupacionals, alhora que impulsa la productivitat i la qualitat en el treball.

FISIOTERÀPIA DE L’AIGUA

L’aigua és un medi idoni per a la rehabilitació perquè hi ha menys càrrega sobre les articulacions i, juntament amb la flotabilitat i la resistència hidrodinàmica, faciliten la recuperació de lesions i ajuden a millorar.

FISIOTERÀPIA PER LA GENT GRAN

La fisioteràpia en avis és fisioteràpia pura i dura, ni més ni menys. Una ciència sanitària que mitjançant diferents tècniques, com l’exercici físic i d’altres, té per objectiu la prevenció, manteniment i/o rehabilitació de la funció i salut de les persones. Per tant, la fisioteràpia aplicada en avis tindrà en compte la idiosincràsia de la persona a la qual s’aplica, en aquest cas a les persones grans.

PUNCIÓ SECA

La punció seca és una tècnica invasiva utilitzada en fisioteràpia per eliminar punts dolorosos musculars, que es poden generar a causa de sobrecàrregues, moviments bruscs, etc. Es diu punció seca perquè no introduïm cap anestèsic ni substància. S’utilitza una agulla similar a les agulles d’acupuntura que s’introdueix en la pell fins a arribar a la zona en la qual trobem el punt que genera dolor. Amb aquesta tècnica busquem estimular de forma mecànica el múscul afectat per aquests punts dolorosos.

REIKI USUI TIBETÀ

Els embenats són els procediments o lligams fets amb tires de tela o altres materials per tal d’embolicar una part lesionada del cos humà. Avui dia, la fisioteràpia ha sobrepassat amb escreix aquesta definició clàssica, aconseguint aplicar embenats en diverses patologies i amb funcions molt diferents. Des d’un embenat de drenatge limfàtic, fins a un embenat neuromuscular, passant pels embenats funcionals, el conjunt d’indicacions d’aquestes tècniques és amplíssim.

© SOCIETAT ESPORTIVA CORBERAPolítica de PrivacitatAvís Legal