ESCOLA D’HIVERN

Segons calendari escolar

Benvolgudes famílies, al SEC disposem d’escola d’hivern de tenis perquè els vostres fills aprenguin la tècnica de l’esport d’una manera lúdica i divertida durant el curs escolar com a activitat extraescolar.

STAGE D’ESTIU

Juny, juliol i setembre

L’Stage d’estiu ofereix als vostres fills un seguit de classes i activitats esportives les quals se centren en el Tenis. En aquest Stage a més de gaudir jornades divertides, els nens i nenes podran banyar-se a la piscina del Club amb els companys de l’Stage!!

STAGE D’HIVERN

Desembre i gener

L’Stage d’hivern ofereix als vostres fills un seguit de classes i activitats esportives les quals se centren en el Tenis. En aquest Stage a més de gaudir jornades divertides, els nens i nenes aprendran la tècnica i normativa del tennis.

STAGE SETMANA SANTA

Segons calendari escolar

L’Stage de Setmana Santa ofereix als vostres fills un seguit de classes i activitats esportives les quals se centren en el Tenis. En aquest Stage a més de gaudir jornades divertides, els nens i nenes aprendran la tècnica i normativa del tennis.

Per formalitzar la vostra inscripció o demanar més informació podeu contactar amb nosaltres a info@seccorbera.cat o trucar al 93.650.05.06

© SOCIETAT ESPORTIVA CORBERAPolítica de PrivacitatAvís Legal