PILATES

Professors: Cristian i Frank

El Mètode Pilates tracta d’una sèrie de moviments i d’exercicis ment-cos que augmenten la força sense excés de volum, creant un cos elegant I harmònic. Ajuda a millorar la flexibilitat, l’agilitat i pot ajudar a alleujar el mal d’esquena, així com altres malalties.

TONIFICACIÓ

Professors: Marcel i Paulo

Les activitats de tonificació són les que, a més del treball cardiovascular, realitzes exercicis amb un pes/resistència extra (discos, manuelles, bandes elàstiques…) o amb el teu propi pes per millorar el to muscular.

IOGA

Professors: Núria

El Ioga és una tècnica oriental que combina moviments de respiració, enfortiment, estirament i meditació per a proporcionar un funcionament harmònic de l’organisme i de la ment. Millora la consciència corporal i les tècniques de respiració, l’equilibri cos-ment i la disminució de l’estrès.

GAC I PUMP

Professors: Eva

El GAC (Glutis, Abdomen i Càrdio) són uns exercicis combinats que van genial per a tonificar i fer exercici cardiovascular.

El Pump té com a objectiu treballar la força-resistència amb el mètode més clàssic d’aquest tipus d’entrenament: realitzar moltes repeticions amb poc pes.

AQUAGYM

Professors:  Vane i Paulo

L’activitat dirigida d’aquagym treballa exercicis de fitness a l’aigua. És una manera d’ajudar-nos a millorar, de forma divertida i amena, la nostra condició física.

És una activitat 100% recomanable en el tractament de lesions, ja que són exercicis que no comporten un alt impacte.

CYCLING

Professors: Eva

És una cridanera activitat física que es realitza damunt d’una “bicicleta estàtica”, tot i que d’un disseny molt diferent, més esportiva, amb un pedaleig molt més real i aerodinàmic. Sota el fidel acompanyament de música en la versió més motivadora.

HIPOPRESSIUS

Professors: Eva

La gimnàstica abdominal hipopressiva (GAH) és un sistema de tonificació de la musculatura abdominal, de sòl pelvià i dels estabilitzadors de la columna que ofereix uns resultats difícilment millorables per altres mètodes d’entrenament, com podrien ser els exercicis clàssics d’abdominals.

ZUMBA

Professors: Antonio

Zumba és una disciplina esportiva que s’imparteix en classes dirigides a on es realitzen exercicis aeròbics al ritme de música llatina (merengue, samba, reggaeton, cúmbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l’estat d’ànim dels esportistes.

CROSS TRAINING

Professors: Eric Torrella

El cross training o entrenament funcional completa l’entrenament tradicional de musculació. Des de fa diversos anys, s’ha convertit en un esport tendència, accessible a tots, que tendeix a imposar-se com la disciplina per mantenir-se en forma.

© SOCIETAT ESPORTIVA CORBERAPolítica de PrivacitatAvís Legal